Kā Uzlabot Stāju Vīriešiem?

Upper stājas korektors. Labākais stājas korektors.

Prāto, kā vīrieši var uzlabot savu stāju? Mēs padalīsimies ar veselīgiem ieradumiem, kas noderēs tev ikdienā.

Šķiet, ka mūsdienās visi arvien biežāk runā par labu stāju. Stāja vienlaikus ar vingrinājumiem un uzturu kļūst par trešo pīlāru mūsu personīgajā labsajūtas rīku komplektā. Patiesībā tā ir bijusi vienmēr - tikai tagad mēs sākam to uztvert nopietni.

Atgūsti pareizu stāju kopā ar Upper stājas korektoru jau šodien!

Katram vīrietim ir jārūpējas par savu stāju

Šeit ir 6 iemesli, kāpēc veselīga stāja ir vairāk nekā tikai tukši vārdi:

1. Uztur orgānus pilnīgā harmonijā

Vai esi kādreiz piedzīvojis momentu, kad kuņģa skābe ir šķietami nonākusi gremošanas traktā, vai vēdera aizcietējumus? Tici vai nē, tas varētu būt saistīts ar sliktu stāju. Padomā par to. Sakumpjot, mēs iekšējos orgānus saspiežam kā pārpildītu čemodānu. Labākais veids, kā palīdzēt gremošanai, ir pareizs muguras izliekums. Ja ir nepieciešams papildu stimuls, pētnieki ir atklājuši, ka, sēžot ilgāk par 20 minūtēm, mūsu muskuļu audi sāk pielāgoties mūsu stājai.

2. Mazina ķermeņa augšdaļas saspringumu un sāpes

Tie, kas tikko ir tikai sākuši ķerties pie veselīgas stājas ieraduma veidošanas, bieži piedzīvo sāpes. Tas ir gaidāms, jo ķermenis tiek atgriezts dabiskajā stāvoklī, iesaistot muskuļu grupas, kuras, iespējams, kādu laiku nav pieredzējušas lielu aktivitāti. Bet tas, ko viņi izjūt, nozīmē tikai to, ka viņu jaunā stāja veidojas un viņi veido muskuļu atmiņu. Pēc nedēļas ilgas apmācības pat hroniskām sāpēm ķermeņa augšdaļā vajadzētu mazināties, padarot taisnu muguru daudz ērtāku.

3. Paātrina smadzeņu darbību un koncentrēšanās spējas

Upper stājas korektors. Muguras josta pleciem.

Tā kā mūsu dzīvē ir tik daudz traucēkļu, reizēm var būt grūti koncentrēties uz veicamo uzdevumu. Tas jo īpaši attiecas uz gadījumiem, kad mūsu ķermenis ir saliecies, ierobežojot skābekļa plūsmu mūsu smadzenēs. Ir pamats uzskatīt, ka jo mierīgāki un veiksmīgāki mēs jūtamies, jo labāk esam sagatavoti problēmu risināšanai. Kolorādo koledžas pētījums atklāja, ka studenti vīrieši ar vislabāko sēdēšanas stāju ievērojami pārspēj tos, kuri ir sakumpuši eksāmenos. Vēl viena ideja kā skolā kļūta par teicamnieku!

4. Novērš plecu noapaļošanos

Kad izdzirdi vārdu osteoporoze, kas tev ienāk prātā? Tu iztēlojies mazu vecu kundzīti ar spieķi rokās un sakumpušu muguru, vai ne? Kaut arī kaulu blīvuma samazināšanās biežāk sastopama vecākām sievietēm, ir nepareizi uzskatīt, ka tas neietekmē arī vecākus vīriešus. Slikta stāja tikai pasliktina stāvokli, bieži veidojas neizskatīgs plecu kupris, kas liek tev izskatīties 100 gadus vecākam. Vienkāršāk sakot, ja tu nesāksi vairāk rūpēties par savu stāju, kupris uz muguras var parādīties daudz ātrāk nekā biji gaidījis!

5. Liek tev izskatīties garākam un slaidākam

Kā iepriekš minējām, ar mūsu ķermenis mainās, kļūstot vecākam, šīs izmaiņas dažreiz nav tās glītākās. Kauli saraujas, vielmaiņa palēninās, un ap vidukli pulcējas tauki. Kaut arī neviens no mums nevēlas paātrināt novecošanās procesu, daudzi jaunie vīrieši izskatās par dažiem centimetriem īsāki nekā patiesībā ir, sliktas stājas dēļ. Vienkārši novietojot mugurkaulu dabīgā pozīcijā, tu vari novērst garuma zudumu, kas rodas daudziem gados vecākiem cilvēkiem. Labas stājas praktizēšana var arī palīdzēt mazināt alus vēderu, noņemot centimetrus no jostas vietas. Kungi, es nerunāju par vēdera ieraušanu, kad skaista sieviete iet garām. Veselīgas stājas uzturēšana ir domāšanas veids, tas ir dzīvesveids.

6. Dabiski palielina pašpārliecību

upper.lv stājas korektors. Labākais stājas korektors.

Tev tiks piedots, ja domā, ka perfektas pludmales figūras iegūšana ir daudz vīrišķīgāka nodarbošanās nekā stājas uzlabošana. Bet kāda jēga ir lieliskai miesas būvei, ja to no pasaules slēpj noslēgusies stāja? Pat ja tava ķermeņa figūra nav kā grieķu dievam, pareiza stāja var vismaz dot tev tādu izskatu. Vienkārši ejot ar lepnumu, tu izstaro pārliecību, kas nepieciešama, lai gūtu panākumus tavās personiskajās un profesionālajās attiecībās. Ak un tavai zināšanai, lieliska muguras izlīdzināšana ir kaut kas par ko lepoties ar sevi.

Mācīties praktizēt veselīgu stāju no kļūdām

Mācīšanās staigāt bija viens no pirmajiem lielajiem pagrieziena punktiem mūsu jaunajā dzīvē. Problēma ir tā, ka neviens mūs nekad īsti nemācīja, kā rīkoties, kad esam tur nokļuvuši. Lielākoties mēs tikām atstāti vieni, lai saprastu, kā stāvēt, sēdēt un pārvietoties, ļaujot mums pa ceļam attīstīt diezgan neveselīgus ieradumus.

Gatavojies, jo, tiklīdz atklāsi, kā uzlabot stāju vīriešiem, tas viss mainīsies!

Esi priekšzīmīgs

Lielākā daļa cilvēku domā, ka pareiza stāja nozīmē stāvēt ar pārspīlēti izliektu uz priekšu iegurni. Viņi mēdz izvirzīt kaklu uz priekšu vai pārmērīgi iztaisnot, kas var nodarīt nopietnus savainojumus.

Idejiski, iegurnim jābūt vienā līmenī ar krūškurvi, galvu ērti līdzsvarojot mugurkaula augšdaļā. Atceries, ka vēlies izvairīties no ķermeņa vilkšanas vai stumšanas jebkurā virzienā, kas jūtas nedabiski. Šāda rīcība var nelabvēlīgi ietekmēt tavu stāju un elpošanu, kā arī likt tev viegli justies nelabi.

Lai pārbaudītu, vai tu to dari pareizi, stāvi ar muguru atspiestu pret sienu, vēderpresi ievilktu un galvu uz priekšu. Ja galvas aizmugure un plecu lāpstiņas pieskaras sienai, tev viss izdodas pareizi.

Sēdi skaisti

Labi, mēs visi esam vainīgi pie šī. Atrodoties uz mūsu sēdekļa malas, neveikli noliecoties uz priekšu, lai labāk saskatītu mūsu ekrānu. Vai varbūt tev vairāk patīk atgāzties, iegurni noliecot uz priekšu, ar muguru 45 grādu leņķī. Jebkurā gadījumā tavai sēdēšanas pozai varētu noderēt neliela pielāgošana.

Viss sākas ar darbstacijas iestatīšanu. Ergonomiskie krēsli ir lielisks veids, kā uzturēt mugurkaula atbalstu visas dienas garumā, pateicoties to kontūrveida dizainam. Tikpat svarīgs ir tava datora monitora augstums, monitora augšējai malai ir jābūt acu līmenī. Ideālā gadījumā tu vēlēsies sēdēt pietiekami tuvu savam galdam, lai neradītu nevajadzīgu slodzi kakla daļā.

Pirmie soļi pretī veselīgai stājai

Tagad, kad esi saņēmis dažus padomus ir laiks rīkoties, jo veselīgu stāju iegūt ir ļoti sarežģīti, ja turpini slaistīties dīvānā, glāstot telefona ekrānu.

Ikdienā bieži esam aizņemti ar darāmajiem darbiem, tomēr lielsks sākums, lai iegūtu slaidāku izskatu ir atrast 10 minūtes dienā. Tie ir vingrojumi muguras stiprināšanai, kas palīdzēs atdzīvināt muskuļus, kas ir ieņēmuši dīvāna formu.

Papildus tam, lielisks palīgs veselīgas stājas ieraduma iegūšanai ir Upper stājas korektors. Tas maigi atliec plecus atpakaļ un neļaus tev sakumpt, sēžot pie datora ekrāna. Upper stājas korektors palīdzēs tev atgādināt, ka mugura ir jātur taisna un pozitīvu efektu jau sajutīsi pēc pirmajām izmēģinājuma reizēm.

Ko tu vēl gaidi? Izmēģini Upper stājas korektoru jau šodien un iegūsti lielisku stāju!