7 Ieteikumi Kā Uzlabot Stāju Un Veselību Neapmeklējot Sporta Zāli

Upper stājas korektors un muguras josta. Labākais stājas korektors.

1. Staigā

Mūsdienās mēs pārāk viegli paļaujamies uz transportu, vai tas būtu autobuss, automašīna vai tramvajs. Nav svarīgi, kuru no šiem trim pārvietošanās veidiem izvēlēsies, visos gadījumos vari aizmirst par kaloriju dedzināšanu.

Kāpēc gan nemēģināt ikdienas maršrutā iekļaut dažus soļus. Ja tu dzīvo pārāk tālu no darba, mēģini izkāpt no tramvaja vai autobusa pieturu vai divas pieturas iepriekš, vai, ja brauc ar auto, kāpēc gan nepamēģināt novietot automašīnu nedaudz tālāk?

2. Stāvi biežāk

Vai zināji, ka, stāvot, stundā var sadedzināt līdz 50 kalorijām? Ne tikai tas, bet, tā kā lielākā daļa no mums dienu pavada sēdus pie datora ar sakumpušu muguru, mums vajadzētu izmantot iespēju piecelties. Pat tikai, lai uzlabotu stāju. Tātad, braucot uz darbu un no darba, ja tev patiešām nav vēlēšanās staigāt, tad vismaz tu vari piecelties. Palīdzi citiem un piedāvā savu vietu sabiedriskajā transportā.

Upper Latvija stājas korektors un muguras josta. Labākais stājas korektors.

3. Ēd pareizi

Jebkurš fitnesa profesionālis tev pateiks, ka pareiza ēšana ir milzīgs puzles gabaliņš kopējā veselības bildē. Mēs neuzskatām, ka tev vajadzētu pilnībā izgriezt savus iecienītākos ēdienus, vai tā būtu glāze vīna pirms gulētiešanas, vai tava iecienītākā šokolāde. Mēs stingri ticam 80/20 likumam. 80% gadījumu mērķis ir ēst sabalansētas, barojošas un, pats galvenais, mājās gatavotas maltītes.

Ar aizņemtu ģimenes dzīvi un drudžainu darba grafiku ir viegli pazust laikā un izmantot ātru un lētu neveselīgu pārtiku. Tomēr pretojies šai kārei! Izņemot no savas ēdienkartes pārstrādātos pārtikas produktus ar augstu tauku saturu (domā par picu un burgeriem), tu ne tikai jutīsies veselīgāks, bet arī motivētāks kā jebkad agrāk.

Ja tev tomēr ir jāizvēlas frī kartupeļus, pārliecinies, ka pilnībā neatdodies kārdinājumam, viss ir labs ar mēru, vienkārši pieturies pie 80/20 likuma.

4. Lieto mazāk alkohola

Ikviens šad un tad var atzīt, ka kāds dzēriens nenāktu par ļaunu, bet, ja tu zinātu, cik daudz tukšo kaloriju ir šajā alus vai kokteiļa sastāvā, tu vēlēsies padomāt divreiz pirms glāzes iztukšošanas.

Ja tev ir jālieto alkohols - izvēlies caurspīdīgus stipros dzērienus, jo tie satur mazāk kaloriju, piemēram, degvīnu un džinu.

5. Dzer vairāk ūdeni

Jā - tāpat kā tu vienmēr dzirdēji pieaugot, tev ir jāturpina dzert ūdeni. Hidratācijas uzturēšana ir tik svarīga, lai tavs ķermenis būtu pilnīgā darba kārtībā un, lai tavas vitālās funkcijas darbotos īstermiņā un ilgtermiņā.

6. Izstaipies

Šis varētu likties savādi, bet muskuļu un locītavu pastaipīšana ļaus tev justies mundrākam un efektīvākam. Ja  ikdienā pavadi daudz laika pie ekrāna, ar laiku sāksi just, ka muskuļi paliek stīvāki un mazāk elastīgi. Īsus izstiepšanās vingrojumus vari apvienot ar īsu pastaigu, lai uzlādētu sevi turpmākajam darbam.

7. Sēdi taisni

Šis ir vienkārši - uzlabojot stāju, tu varēsi justies labāk un izskatīties labāk - gandrīz uzreiz! Sēžot taisni, lai uzlabotu stāju, tu vari vieglāk elpot, justies laimīgāks un mazāk saspringts, kā arī aizsargāt savus svarīgos orgānus. Tas var mazināt aizcietējumus, iztīrīt galvu un arī izskatīsies par pāris centimetriem garāks! Un to ir tik viegli sasniegt, pateicoties Upper stājas korektoram. Tas maigi atvirza plecus atpakaļ un atgādina, ka mugura ir jātur taisna.

Upper stājas korektors pat tad, ja izmantosi to vienu reizi dienā, iemācīs tavam ķermenim sēdēt taisni un dabiski uzlabot stāju. Pateicoties stājas korektoram, tavi muguras un korpusa muskuļi sāks izstrādāt muskuļu atmiņu un arvien biežāk pašam dabiski būs vēlēšanās noturēt taisnu un veselīgu stāju ikdienā


Izmēģini Upper stājas korektoru jau šodien!