Meditācijas Un Veselīgas Stājas Ieguvumi

Upper stājas korektors muguras josta

Kamēr mēs soļojam cauri digitālajam laikmetam, pamazām atdzimst senās metodes, kas atgādina mums sevis apzināšanos. Tieši tā, mēs runājam par pašaprūpi, kas ir būtiska laimes sastāvdaļa, kas vienlaikus ir arī nozare, kuras vērtība ir 10 miljardi euro.

Pašaprūpes sfērā pastāv laikmeta ievērota psiholoģiskā prakse, kurā arvien vairāk cilvēku mierinājumu atrod prāta pilnībā.

Prāta pilnība ietver katras pieredzes baudīšanu, kas notiek pašreizējā brīdī. Iespējams neviens rituāls nepalīdz šajā darbā vairāk kā meditācija, un meditācijas pamats ir pareiza stāja. Lūk, kā meditācija palīdz uzlabot stāju un veicina bagātīgus ieguvumus veselībai.

Meditācija un stāja

Meditācijas laikā laba stāja ir būtiska, lai izslēgtu traucējošos faktorus un izmantotu meditatīvo plūsmu. Tāpat kā joga, arī meditācija lielā mērā balstās uz elpu, lai vadītu. Koncentrēšanās uz ieelpām un izelpām ļauj smadzenēm novērst ārējo troksni un ieņemt mierīgu stāvokli.

Lai ieņemtu pareizu meditācijas stāju, sēdi taisni uz zemes ar sakrustotām kājām. Atvirzi plecus atpakaļ, turi krūtis uz augšu un zodu vienā līmenī ar grīdu. Parūpējies, lai tavs mugurkauls ieņem dabīgu izliekumu, kas ir tavs meditācijas pozas pamats. Ļauj rokām nokrist uz ceļiem vai saliec tās pie sirds. Svarīgi ir saglabāt savu ķermeni (un sirdi) atvērtu, mugurkaulu taisnu un plecus atslābinātus.

Meditācijas stājas nostiprināšana kalpo par pamatu stājas uzlabošanai, kamēr tu nemeditē. Turklāt tu priecāsies par garīgo skaidrību, koncentrēšanos un uzlabotu noskaņojumu.

Meditācija un smadzenes

Meditācijai ir neiroloģiski ieguvumi, tostarp samazināts satraukums, uzlabota uzmanības noturība un garīgais fokuss. Nav nejauši, ka pareiza stāja dod līdzīgus rezultātus. Patiesībā meditācija var dot tādus pašus labas stājas ieguvumus, jo praksē meditācijai nepieciešama veselīga stāja.

Ienirsim dziļāk.

2013. gada pētījums atklāja, ka meditēšana tikai pāris nedēļu laikā var ievērojami uzlabot uzmanību un atmiņu. Meditācijas centrā ir fokusa iegūšana, tāpēc nav pārsteigums, ka meditēšana paaugstina garīgo izziņu.

Galu galā smadzenes iegūst uzmanību, kad tās veiksmīgi novērš prāta klaiņošanu. Meditācijas un pareizas stājas praktizēšana dod iespēju uzlabot fokusu meditatīvā stāvoklī un visas dienas laikā - eksponenciāli.

Praktizē meditāciju ar stājas korektoru

Tātad, tagad, kad mēs zinām meditācijas spēku uz smadzenēm un stāju, apskatīsim, kā tu vari savienot meditāciju un pareizu stāju, lai iegūtu lielisku labsajūtu.

Tāpat kā ar jebkuru citu ieradumu vai vingrinājumu, atslēga slēpjas nepārtrauktībā. Tas nenozīmē, ka tev katru dienu ir jāmeditē stundu, lai redzētu rezultātus. Patiesībā meditācija 10-15 minūtes dienā var ietekmēt pozitīvas pārmaiņas. Tāpat veselīga stāja sākas ar vienkāršu paradumu maiņu, taču apzināti centieni sēdēt taisni var palīdzēt sasniegt fiziskus, garīgus un emocionālus ieguvumus.

Apvieno meditācijas praksi ar ikdienas stājas treniņiem! Pareizi, meditējot var nēsāt ierīci, kas palīdz stājai, lai nodrošinātu, ka mugurkauls ir izlīdzināts un muguras izliekums ir dabisks. Upper stājas korektors palīdz ātrāk izveidot veselīgas stājas apzināšanos un atgādina, ka mugura ir jātur taisna. Mērķis ir panākt, lai tu pats saglabātu veselīgu stāju.

Ikdienas 30 minūšu praktizēšana var dot redzamus rezultātus jau pat 2 nedēļu laikā. Tomēr svarīgākie ir gan meditācijas, gan stājas treniņu ieguvumi ilgtermiņā.

Pašaprūpe sākas ar tevi, un tavs potenciāls ir neierobežots. Meditācija apvienojumā ar pareizas stājas praktizēšanu? Tas ir drošs veids, kā iegūtu  galīgo svētlaimi, mieru un uzmanību.