7 Veidi Kā Pārliecināta Stāja Var Uzlabot Tavu Apziņas Stāvokli

Upper stājas korektors atsauksmes

Pārliecināta stāja palīdz uzlabot tavu izskatu un attieksmi.

Vai vēlies justies vairāk pārliecināts un gatavi iekarot pasauli? Mēs visi to darītu, bet dažreiz dzīve mūs kavē. Tāpēc pārliecībai ir izšķiroša nozīme, lai iegūtu veselīgu apziņas stāvoklī. Tā uzlabo ne tikai to, kā mūs uztver ikdienā apkārtējie, bet arī palīdz uzlabot mūsu pašvērtību. Tātad, kā iegūt lielāku pārliecību? Varbūt tas ir tik vienkārši, kā noturēt taisnu muguru?

Pārliecība un stāja

Pētījumi rāda, ka mūsu stāja ietekmē mūsu pašvērtējumu, īpaši attiecībā uz emocijām. Tāpat kā sakumpšana rada iespaidu, ka mēs nevēlamies, lai mums tuvojas, arī taisna sēdēšana var aicināt uz sarunu un pat izteikt komplimentus. Mūsu stāja un ķermeņa valoda lielā mērā ietekmē citu cilvēku skatījumu.

Turklāt veselīga stāja palielina skābekļa plūsmu smadzenēs, radot skaidrību. Izmantojot šo skaidrību, mēs varam labāk koncentrēties un būt efektīvākiem savā darbā. Padomāsim par stāju kā par mūsu pārliecības spoguli. Dažreiz, kad mēs jūtamies slikti, sēdēšana vai stāvēšana ar taisnu muguru palīdz, lai paceltu mūsu apziņas stāvokli. Lai arī tas šķiet vienkārši, šī nozīmīgā izmaiņa var palīdzēt justies laimīgam, veselīgam un pārliecinātam.

Īsāk sakot, veselīga stāja ne tikai palīdz mums izskatīties pārliecinātākiem, bet arī palīdz būt pārliecinātākiem.

Izveido pārliecinošāku ķermeņa valodu

Ja mēs vēlamies, lai mūs uztver kā pašpārliecinātus, slaida stāja ir lielisks veids, kā nosūtīt ziņu, ka mēs novērtējam sevi un savas iespējas, bet mēs varam iet vēl tālāk. Mums ir spējas izstarot pārliecību, vienkārši uzlabojot kopējo stāju. Ohaio štata universitātes 2009. gada pētījums atklāja, ka taisna sēdēšana uzlabo pārliecību, kas var palīdzēt darba sniegumā un sociālajā vidē.

Novērtē šos 7 stājas uzlabojumus ikdienā, lai parādītu pārliecību sevī:

1. Turi zodu augšā

Turot galvu augšā sarunas laikā, tiek veidots pozitīvs, pārliecināts tēls. Turpretī skatīšanās uz leju vai uz sāniem var norādīt uz nervozitāti, kas izpaužas tā, ka tu nevēlies saskarties ar to, kas atrodas tavā priekšā. Vienlaikus ar galvas pacelšanu iztaisno visu savu ķermeni. Piecelies kājās ar taisnu muguru un pleciem atvirzītiem uz atpakaļu, lai parādītu nosvērtību. Sakumpšana var norādīt uz kautrīgumu vai slinkumu, bet, pieceļoties kājās, tu esi gatavs kontaktam.

2. Veido acu kontaktu

Sper soli tālāk un uzturi acu kontaktu ar cilvēkiem, ar kuriem runājat. Tieša acu kontakta izveidošana parāda, ka esi pārliecināts pār sevi un esi gatavs piedalīties jebkurā sarunā. Lai nebūtu pārāk pārliecinošs, sarunas laikā uz brīdi pārtrauc acu kontaktu un aplūko citas personas sejas vai apkārtnes daļas, taču vienmēr atgriezies pie acu kontakta. Lieliska saruna sastāv no 80% acu kontakta un 20% īslaicīgu novēršanos sarunas laikā.

3. Turi rokas redzamā vietā

Izvairies likt rokas kabatās, aiz muguras vai zem galda. Tāpat izvairies sakrustot rokas sev priekšā. Slēpjot rokas un izslēdzot ķermeņa valodu, tu vari likties noslēpumains un nepieejams. Bet, ja rokas ir izstieptas un pie sāniem, tu vari likties atvieglots un pārliecināts. Bonuss: mēģini pēc iespējas vairāk saglabāt plaukstu redzamību, īpaši veicot roku žestus. Plaukstas rādīšana ir godīguma pazīme, kas ļauj apkārtējiem vairāk uzticēties tavam raksturam un tevis sacītajam.

4. Sliecies uz priekšu

Sarunas laikā nedaudz sliecies pret runājošo. Tas izrāda interesi un uzmanību runātājam. Koncentrēšanās uz citiem var arī parādīt pārliecību. Uzdod sarunas ievada jautājumus, pilnībā klausies un uzdod personīgākus jautājumus. Ja esi grupā, atvēli jautājumus ikvienam, kurš klausās. Sarunas vadīšana parāda tavu pašpārliecinātību un palīdz nopirkt laiku, lai izdomātu atbildi. Īsāk sakot, neuztraucies par to, ka esi pats ieinteresētākais cilvēks telpā, jo tava pārliecība var nosūtīt šo ziņu.

5. Nesteidzies

Neatkarīgi no tā, vai runā, žestikulē ar rokām, ēd ballītē vai vienkārši ej pāri ielai, ej lēnām. Protams, nepārvietojies kā gliemezis, taču, veltot laiku kustībai lēnākā tempā, būs redzams, ka tu nesteidzies. Turklāt, lēnām ejot, tu iegūsti vairāk laika savām domām, kad nepieciešams. Pārāk ātra pārvietošanās var norādīt uz nervozitāti vai vēlmi pamest situāciju. Lēna pārvietošanās, rāda apkārtējiem, ka esi laimīgs tur, kur atrodies, un situācijā esi mierīgs. Palēnināšanās var arī uzlabot tavas manieres. Piemēram, nepasmaržojot ēdienu, tu izrādi atzinību pavāram vai saimniekam un vari sarunāties labāk. Nebēgot no sarunas, tu parādi sarunas biedram, ka novērtē viņa uzskatu, un nesteidzoties ar  savu runu, tu nodod vēstījumu auditorijai, ka novērtē viņu uzmanību un lepojies ar to, kas tev ir sakāms.

6. Neuztraucies

Neatkarīgi no tā, vai tev ir nosliece uz rotaļām ar rokām, apģērba aiztikšanu vai kājas kratīšanu, mēģini apstāties. Nervozēšana var traucēt apkārtējiem un signalizēt par trauksmi. Mēģini atrast ērtu stāvokli, lai atpūtinātu rokas (protams, ārpus kabatām) un turētu tās tur. Izvairies runas laikā bieži lietot tādus iestarpinājumus kā “ēm”, “ā”, “nū” un tā tālāk. Izgriežot nevajadzīgus vārdu salikumus, tu varēsi izskatīties zinošāks un pārliecinātāks.

7. Aizņem vietu

Pēdējais veids, kā apliecināt savu pārliecību, ir ieņemt savu vietu. Stāvot, turi kājas gurnu platumā, neļaujot kājām šķērsoties vai novietot tās pārāk tuvu kopā. Saglabā slaidu stāju un turi rokas gar sāniem, lai aizpildītu visu savu vietu, vienlaikus paliekot pieejams. Ejot, veic lielus soļus, lai ar katru soli aizietu tālāk. Atceries nesteigties ar soļiem, virzoties lēni. Kopumā ļauj sev justies lielākam par dzīvi un projicē šo pārliecību apkārtējā vidē. Tas var izklausīties dumji, bet citi jutīsies pārliecināti, atrodoties tavā tuvumā.

Ievērojot šos padomus, tu ievedīsi pārliecību jebkurā telpā, kurā ienāksi. Demonstrējot pārliecību var palīdzēt tev arī izskatīties pārliecinātam un piesaistīt draugus vai iespējas, kas var palīdzēt palielināt tavu patieso pārliecību. Tas ir ideāls cikls.

Lai sagatavotos jaunajiem pārliecību veicinošajiem soļiem, praktizējies pie spoguļa vai kopā ar savu draugu. Sākumā tu jutīsies dīvaini, taču šīs stājas izmaiņas būs vieglāk un dabiskāk darīt, un tava pārliecība pieaugs. Tikai neaizmirsti, lai arī kā mēs vēlētos, lai citi mūs vērtētu pozitīvi, patiesā pārliecība rodas no iekšienes.

Kopsavilkums - Pārliecība ietekmē pašvērtējumu

Kāpēc mēs jūtamies pārliecināti? Galu galā tas notiek tad, kad mēs pilnībā sev noticam. Bet tajās dzīves jomās, kurās mēs esam mazāk pārliecināti par sevi, laba stāja var palīdzēt palielināt mūsu pārliecību. Tuvojoties augsta spiediena vai stresa situācijai, iztaisno muguru. Lieliskus rezultātus var sasniegt ar taisnu muguru. Slaida stāja ir lielisks līdzeklis, lai uzlabotu pašvērtību, uzlabotu pašsajūtu un radītu pārliecību. Vai vēlaties uzzināt labāko daļu? Rezultātā muguras stāja un pārliecība ir kaut kas, ko mēs varam uzlabot ar stājas apmācību un veselīgiem ieradumiem. Izmantojot Upper stājas korektoru tikai 30 minūtes dienā, var iegūt ievērojamus rezultātus. Atslēga ir praktizēt veselīgu stāju katru dienu un veidot veselīgas stājas ieradumu.