5 Veidi, Kā Praktizēt Pateicību Ar Labu Stāju

Upper stājas korektors - Muguras josta

Kāpēc praktizēt pateicību? Izmantojot ikdienas vingrinājumus, pastāv spēcīga saikne starp laimi un pateicību. Mēs nerunājam par augstas intensitātes aerobiku, drīzāk ikdienas pateicības vingrinājumiem, kas sniedz fiziskus, sociālus un psiholoģiskus ieguvumus. Galvenais piemērs? Labas stājas praktizēšana palīdz iegūt garīgu skaidrību un produktivitāti, bet tas palīdz arī mūs atkal savienot ar ķermeni un prātu, izmantojot kognitīvu labas stājas pielietošanu. Galu galā, izsakot pateicību, mēs jūtamies labāk par sevi un aicinām savā dzīvē labsajūtu.

Pateicība nav vienkāršs varoņdarbs. Zinātniskie pētījumi pierāda, ka pateicības praktizēšana palīdz uzlabot miegu, emocijas un imūnsistēmu. Vai vēlaties uzlabot pateicību un stāju? Šeit ir 5 veidi, kā katru dienu praktizēt pateicību ar labu stāju.

1. Pateicības pastaiga

Došanās dabā ir lielisks veids, kā ļauties savām maņām. Pasmaržo svaigi nopļauto zāli, dzirdi putnu dziedāšanu, sajūti vēso vēja vēsmu uz vaigiem, pieskaries samtainajām ziedu ziedlapiņām. Kad redzi kaut ko skaistu, pasaki paldies, un piefiksē, kā reaģē prāts, novērtējot lietas, kuras mēs pārāk bieži uzskatām par pašsaprotamām. Tu ne tikai atdzīvināsi savas maņas, bet pastaiga palielina endorfīnu daudzumu, mazina stresu un uzlabo pašpārliecību. Pastaiga ir dabiski terapeitisks veids, kā izteikt pateicību un uzlabot miegu, pazemināt asinsspiedienu un veicināt fizisko veselību. Turi savu gaitu taisnu ar pleciem atvirzītiem uz atpakaļu, taisnu muguru un zodu paceltu uz augšu, lai pārliecinātos, ka ieraugi visu skaistumu, kas dzīvo brīvā dabā.

2. Ikdienas žurnalēšana

Pašrefleksijā ir lielas dziedināšanas iespējas, un viens no veidiem, kā patiešām vizualizēt savas domas, ir žurnalēšana. Atrodi 5-10 minūtes no rīta vai pirms gulētiešanas, lai vai nu izvirzītu ieceres savai dienai, vai arī izteiktu pateicību par pozitīvo pieredzi. Pateicoties, noteikti sēdi taisni un turi mugurkaulu tā dabiskajā līknē. Šis vingrinājums palīdzēs veicināt optimismu un laimes sajūtu.

3. Pateicības meditācija

Kad mēs apklusinām apkārtējo pasauli un ieskatāmies sevī, mēs novēršam traucējošos faktorus, lai centrētu sevi un iegūtu līdzsvaru. Meditējot, ir svarīgi saglabāt vertikālu stāju, lai ļautu sev elpot dabiski, kā arī ļaut skābeklim plūst smadzenēs, kur notiek dziedināšana. Meditācija ir ne tikai lieliska iespēja uzlabot stāju, bet arī palīdz mums izkopt pateicību pret sevi un pacietību un sapratni, kas rodas, ja esam vieni paši kopā ar prātu. Sēžot vertikālā stāvoklī, izmanto šo iespēju, lai vizualizētu visas lietas, par kurām esi pateicīgs.

4. Strādāšana

Atzīsim, ka mums visiem ir jāstrādā. Tātad, viens no veidiem, kā padarīt darba dienu izturīgāku, ir pateicības praktizēšana. Tā vietā, lai ļautos mums baidīties, mēs varam mainīt savu perspektīvu, lai būtu pateicīgi par savu darbu un karjeru, kas nodrošina mūsu dzīvesveidu. Viens no veidiem, kā praktizēt pateicību darbā, ir uzturēt veselīgu stāju. Apzinies savu ķermeni, sēdi taisni un turi galvu paceltu, pārdomā labās lietas, ko sniedz darbs, un ļauj domām skaidri koncentrēties, pateicoties taisnai mugurai. Ja pieķer sevi sakumpušu, iztaisno mugurkaulu un veic vairākas dziļas elpas, lai atjaunotu savienojumu ar savu ķermeni.

5. Joga

Joga ir sena prakse, kas cilvēkus ir dziedinājusi tūkstošiem gadu. Ir plašs jogas prakses spektrs, taču vienojošā iezīme ir apzināta ķermeņa un prāta savienošana ar elpu. Joga ir arī lielisks veids, kā veidot spēku, elastību un uzlabot stāju. Tātad, nākamreiz, kad uzkāpsi uz paklāja, mēģini iestatīt nodomu izteikt pateicību, lai izbaudītu šo brīdi, pateicoties ķermenim par apbrīnojamajām lietām, ko tas var darīt, un prātam, kas tevi nogādāja uz paklāja.

Tad nu lūk, mērķis nav pārspīlēt, mēģinot katru dienu iespiest visus šos uzdevumus. Tā vietā atrodi dažus, kas der tev, jo patiesais nolūks ir justies labi. Jo, kad jūties labi, tu esi pateicīgs un, kad esi pateicīgs, tu esi laimīgāks. Kopsavilkums? Laime izplešas.

Nepieciešama neliela palīdzība, praktizējot labu stāju? Mēs esam šeit, priekš tevis! Izmēģini Upper stājas korektoru, kas labu stāju padara par ieradumu. Stājas korektora nēsāšana 30 minūtes dienā var dot milzīgus rezultātus un palīdzēt uzlabot garastāvokli, emocijas un pateicību.