4 Padomi Kā Uzlabot Stāju Ikdienā

Pareiza stāja ir kā skrūvgriezis. Tavā remonta komplektā, visticamāk, ir desmitiem rīku, bet kuru tu izmanto, lai atrisinātu lielāko daļu problēmu?

Mēs neuzskatām, ka laba stāja ir ārstniecisks līdzeklis, drīzāk efektīvs veids, kā sasniegt ikdienas labsajūtu savā dzīvē.

Šeit ir četru ikdienas paradumu saraksts, kas parāda pareizas stājas nozīmi. Kāpēc? Katru dienu mēs pamostamies un ejam gulēt. Starp tām stundām mēs nonākam ikdienas ritmā, kas prasa garīgu skaidrību, koncentrēšanos un izziņu.

Lai patiesi sasneigtu optimālu performanci un ilgstošus ieradumus ikdienā, kas uzlabo veselību un labsajūtu, mums jāiemācās padarīt labu stāju par ieradumu.

Apsver šo kā dzīvesveida revīziju, kas palīdzēs tev uzlabot stāju, justies pārliecinātam un paaugstināt labsajūtu, pēc kuras mēs ikdienā tiecamies.

Šeit ir četri padomi, kurus ir vērts ievērot visas dienas garumā, lai izveidotu pareizas stājas ieradumu.

Pareizas stājas nozīme braucot

Būsim atklāti, daudzi no mums veic ikdienas braucienus, kas uzliek slogu mūsu ķermenim. Izrādās, braukšanas stājai ir nozīme. Ilgstoši braucieni var izraisīt kakla stīvumu, sāpes plecos un muguras sāpes.

Tāpēc braukšanas laikā ir ļoti svarīgi apzināties savu stāju. Nepopulārs viedoklis: mūsu automašīnas ne vienmēr veicina pareizu stāju. Tātad, kā uzlabot stāju braukšanas laikā?

Pirmkārt, sāc ar muguru. Ir svarīgi atbalstīt mugurkaula dabisko līkni, it īpaši muguras lejasdaļu. Pārliecinies, ka astes kauls ir vienā līmenī ar atzvalkni. Ja tavai automašīnai ir jostas atbalsta funkcija, pārliecinies, ka tā ir aktivizēta. Ja nē, starp sēdekli un muguras lejasdaļu novieto nelielu spilvenu vai sarullētu dvieli.

Ja tavs brauciens ir īpaši ilgs, noteikti veic pieturas, lai pa ceļam izstaipītos.

Saglabā pareizu stāju gatavojot

Neatkarīgi no tā, vai esi nākamais šefpavārs, kurš mīl gatavot ēdienu, vai vienkārši gatavo ēdienu, lai pietiktu degviela tavam ķermenim. Ēdiena gatavošanas stāja ir svarīga.

Padomā par to. Gatavojot ēdienu, mēs liecamies pāri galda virsmai, lai sasmalcinātu, sagrieztu, nomizotu, marinētu un sarīvētu. Lai gan ēdiena gatavošana var aizņemt tikai nelielu laiku mūsu ikdienā, tas ir lielisks laiks, lai aktīvi uzlabotu savu stāju.

Bieži un bez domāšanas mēs instinktīvi noliekamies virs plīts vai pāri virtuves dēlim. Pleci tiek noapaļoti un tas izraisa saspringumu kaklā, kas darbojas caur mugurkaulu. Lieliskā ziņa ir tā, ka ēdiena gatavošanas laikā ir jāveic vienkāršas izmaiņas, lai saglabātu vertikālu stāju.

Lai mazinātu slodzi, gatavošanas laikā stāvi uz gumijas paklāja vai paliktņa. Cits padoms ēdiena gatavošanai ir veikt visu sagatavošanos (sasmalcināt, mizot utt.) sēžot.

Neatkarīgi no tā, vai sēdi vai stāvi, turi taisnu muguru vai nēsāstājas korektoru, kas tavā vietā neļaus pleciem noapaļoties un turēs muguru taisnu. Kamēr tu domāsi par garšīgo maltīti, stājas korektors parūpēsies par tavu muguru. Ēdiena gatavošana ir lielisks laiks stājas treniņam!

Uzlabo savu stāju ēdot

Kāds prieks ir gatavot ēdienu bez aizraujošas maltītes, ko ēst pēc tam? Maltītes mums ir iespēja apstāties un izbaudīt katru kumosu un priecāties par sava darba augļiem. Diemžēl dažreiz mēs vienkārši esam pārāk aizņemti, lai ēšanas laikā apzinātos savu stāju. Un tas ir labi. Svarīgi ir sākt ievērot savu ēšanas stāju.

Tātad, kā tu vari uzlabot savu stāju ēšanas laikā? Pārliecinieties, ka mugurkauls ir izlīdzināts, kas uzlabos gremošanu un mazinās iekšējo orgānu spiedienu.

Sēdi vertikāli, turi zodu vienā līmenī ar galdu un - šeit ir galvenā sastāvdaļa - nogādā ēdienu mutē. Šādi rīkojoties, tu varēsi saglabāt pareizu stāju un izvairīties būt sakumpušam pār ēdienu.

Praktizē pareizu stāju gaidot

Upper muguras josta

Labi, tas sākumā varētu likties dīvaini, bet paliec ar mums. Padomā par to, cik bieži mēs iestrēgstam gaidot. Mēs runājam par pasta vai pārtikas preču veikalu rindām, sēžam uzgaidāmajā telpā ārsta birojā vai lidostā, gaidām kafiju un tā tālāk.

Faktiski vidusmēra cilvēks 2-5 gadus no dzīves pavada, gaidot rindās. Pārsteidzoši, vai ne?

Nu, nākamreiz, kad pieķersi sevi gaidot, pārlaid acis telpai. Ko tu redzi? Iespējams, ka redzēsi daudz galvu, kas ieslīkušas tālruņa ekrānos. Hei - lielākā daļa no mums to dara. Tomēr tas ir tāpēc, ka šis neizmantotais laiks ir piepildīts ar mūsu digitālo pasauli.

Kā mēs uzturam labu stāju gaidīšanas laikā? Galu galā izmanto gaidīšanas laiku kā iespēju uzlabot savu stāju.

Tā vietā, lai sakumptu, iztaisno mugurkaulu, atliec plecus atpakaļ, nostājieties ar pēdām gurnu platumā, turi galvu taisni virs mugurkaula. Tāpat kā ēšanas laikā, ja tālrunis prasa tavu uzmanību, pacel to pret acīm, nevis nometot galvu uz krūtīm.

Pareiza stāja nāk tiem, kas gaida - un sēž taisni.

Kā padarīt pareizu stāju par ieradumu

Kā redzi, ir daudz iespēju katru dienu uzlabot savu stāju. Faktiski, lai uzzinātu, kā padarīt pareizu stāju par ieradumu, katru dienu ir nepieciešamas nelielas izmaiņas. Ir svarīgi atzīt, ka tu esi šeit, aktīvi strādā pie savas stājas un uzlabo ikdienas labsajūtu. Bravo!

Pirmais solis ceļā uz progresu ir veikt nelielas ikdienas izmaiņas, kas veicina pozitīvus ieradumus un labu stāju.

Vai mēs pieminējām, ka visas šīs aktivitātes ir lielisks laiks, lai trenētos kopā ar savu Upper stājas korektoru? Pareizi, vienkārši nēsājiet stājas korektoru 1 stundu dienā, lai novērtētu pareizas stājas priekšrocības!

Tagad, kad tu zini, kā katru dienu uzlabot savu stāju, izmanto dienu un pievērs uzmanību savai stājai!